KAM S DEŤMI: HUBERTÍKOVO

Naša "cestovateľská" rubrika kam na výlet, sa s príchodom drobca pravdepodobne zmení na rubriku kam s deťmi a začneme ju s týmto článkom na Slovensku v Tatrách. My osobne najradšej chodíme k susedom do Poľska, no to ste si už určite všimli. Do Tatier sme sa ale nevybrali náhodne.

 Osobne sú Tatry pre mňa druhým domov, keďže tam mám babku a trávila som tu nejedny prázdniny ako dieťa. Aj kvôli tomu o hoteloch a službách na slovenskej strane Tatier toho veľa neviem, pretože ubytko máme vždy u rodiny a výlety do prírody sú klasika.

 

V Gerlachove sme sa s drobcom ocitli plánovane, vďaka mojej mamke, ktorá bola aj so svojimi ručne šitými šperkami pozvaná na otváračku nového (a vraj aj najväčšieho) vonkajšieho detského ihriska v Tatrách (video z ihriska ste mohli vidieť na mojom Instagrame tu) a tak sme sa za ňou zabehli pozrieť. Po príchode sme ostali však celkom milo prekvapený. Hotel síce z vonku nevyzerá na prvý pohľad vábne, je totiž skôr staršieho typu, no celý vonkajší areál sa nám veľmi páčil. Hneď po príchode sme narazili na zverofarmu, prevažne domácich zvierat, no nechýbali ani zaujímavé klokany. Tie sú lákadlom hlavne pre deti a vedeli by pri nich stráviť hoiny a hodiny. Ani nášmu drobcovi by už nič viac nechýbalo, no prezreli sme si aj ďalšie okolie.

 

Okrem zvieratiek sme videli aj rôzne športové ihriská, jazierko s kačičkami a to, kvôli čomu sme sa sem prišli pozrieť, detské ihrisko Hubertíkovo. Bezplatne je toto ihrisko pre ubytovaných hostí, no za vstupný poplatok sa tu viete prísť zabaviť aj len tak. Ihrisko je úplne nové, krásne, s množstvom "atrakcií" od zipline, vyhliadkovej veže, až po klasické hojdačky, šmýkačky a domčeky. Primárne je určené pre väčšie deti, no ani náš drobec sa tu nenudil. Ako som už spomínala, hotel vyzerá z vonku starší, no pokiaľ viem, interiér prešiel nejakou rekonštrukciou a minimálne podľa fotiek vyzerá moderne. Vo vnútri majú taktiež, hneď za kaviarňou, velikánsky detský kútik, kde sa môžete v prípade nepriaznivého počasia zložiť a stráviť tam pekný čas. Z Gerlachova je to potom už len pár minút autom a môžete objavovať naše slovenské Tatry.


 

Bonnet.ka

Šaty, kabelka, spolupráca: Bonprix

Žiadne komentáre