VITAJTE V ARÁBII


Vôňa, ktorá ťa opantá, vydrží s tebou celý deň a cítiš ju ešte aj večer pri zaspávaní? Tak takto nejak si predstavujem parfumy, ktoré mi "spamovali" nástenku na Instagrame a vybehli na mňa z každej strany. Nedalo mi to a rozhodla som sa ich vyskúšať aj ja.

 Popravde nikdy som nechápala a vlastne ani po tejto skúsenosti nerozumiem tomu, ako si dokážu ľudia vybrať parfum podľa popisu, lebo pre mňa je to španielska dedina (aj keď neviem, či je to to správna prirovnanie, keďže mám španielske bilingválne gymnázium :D), ale chápeme sa.


Hlava, srdce a základ. Takto nejak sa vo všeobecnosti popisujú jednotlivé vonné zložky, podľa ktorých viete vyberať a ďalej už len hľadáte, čo sa vám páči. Aj ja som hľadala, čítala popisy a stále tak nejak blúdila medzi toľkými vôňami. Keďže žiadnu z týchto vôni som nemala vopred možnosť niekde oňuchať, vyberala som trošku aj na slepo a čakala, čo mi vo výsledku príde. Zamerala som sa ale predovšetkým na arabské unisex vône made in United Arab Emirates.

Aby toho však nebolo málo a vedela som si porovnať rôzne druhy vôní, siahla som po parfumovanej vone, parfumovanom extrakte a parfumovanom oleji. Tieto tri druhy sa od seba odlišujú množstvom vonnej kompozíciie a teda aj trvácnosťou. Osobne som však nejaký veľký rozdiel nepostrehla. Všetky tieto vône som cítila celý deň a subjektívne som voňala o niečo výraznejšie, ako klasické parfumované vody, ktoré som používala predtým. Celkovo mám pocit, že tieto arabské vône sú o niečo výraznejšie, ťažšie a trvácnejšie, než "klasické" a určite si medzi nimi aj vy nájdete svojho favorita.

 Všetky tieto parfumované "vôňky" majú okrem iného aj krásne prepracované flakóny a celkové balenie produktu.

Parfumovaná voda Lattafa Emaan, Parfumový extrakt Zimaya Amber Is Great, Parfumovaný olej Al Haramain Noora


Bonnet.ka

Spolupráca s El nino

  

Žiadne komentáre